gbgflickan

Alla inlägg under januari 2013

Av Emma - 21 januari 2013 14:37

Som förra måndagen så sitter jag som vanligt och väntar på madiis medans hon har musik, den började precis så tog tillfället i akt att blogga lite. Hon slutar 16.05 så får sitta här ett tag till :( 

Har inte bloggat på ett tag, men har verkligen inte orkat. Igår fyllde min lilla amanda 17 år så var hemma hos henne och firade henne lite :) Ska ut på krogen till helgen och fira henne lite mer :) 

Hämtade precis ut min skoldator så sitter och bloggar vid den just nu. 

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, har bloggtorka, har inte ens kommit på hur kameran fungerar så kan inte ta någon snygg bild :(

Men ville bara uppdatera er lite om att jag faktiskt lever ;) hahahah :D men vi hörs senare. puss och kraaaaam


Av Emma - 20 januari 2013 02:48

Somnade på soffan och den gick jag och la mig i sängen, kan inte sova men det kommer la snart hoppas jag. Vill inte vara trött imorgon eller typ vakna as sent. Amanda fyller ju år så ska hem till henne och äta lite tårta o så :)
Dagen blev inte alls som planerad, hatade mitt liv ett litet tag. Ogillar det fortfarande lite. Samtidigt försöker jag inse att det finns värre saker msn borde lida över än över mitt lidande. Mitt lidande för kvällen var att jag varken hade pengar eller alkohol så kunde inte dra på minnas krök och jag kunde inte dra ut på krogen med Patricia. Två kompisar som jag dissar pga. Att jag unte har pengar. Vissa hade nog bara varit glada över att dom hade haft kompisar överhuvudtaget.
Men jaja, nästa helg kör jag fullt ut istället. Då blir det krogen med bl.a Maggan, Camilla kanske vill följa med? Eller Patricia? Haha vi får se :)
Vet inte om jag kan sova men ska försöka göra det så snarast som möjligast!! Puss på er

Av Emma - 19 januari 2013 14:01

Haha skämt o sido! Bloggen suger... Vad jag än gör och hur jag än gör så blir det bara fel.
Har för det mesta bara varit skolan och sovit typ. Ska hämta ut min skoldator på måndag för jag var inte i skolan igår. Minna och Maggan fyller år idag och imorgon fyller Patricia och Amanda år. Skulle egentligen på ett krök idag för att dom fyller år men har inga pengar och vill inte känna mig som en luffare typ.. Får se vad kvällen har att erbjuda.
Har iaf kollat film med mamma, först kollade vi på en Irene huss och nu håller vi på att kolls på paranormal activity 3. Vet inte vilken film det blir efteråt men det märker vi. :) puss så länge

Av Emma - 14 januari 2013 14:46

Eller inte..
Morgonen började med att jag var klar redan vid åtta så gick över till Amanda, vi skulle ta bussen halv nio sen står det "+2" så då tänkte vi gå 2 minuter innan, eftersom hållplatsen ligger exat utanför våra lägenheter. När vi står hemma hos Amanda och precis ska gå så kommer bussen, kul. Vi missade den och fick gå till en annan hållplats som ligger drygt 1 km bort. Vi gick dit på 5 min, gick och köpte en chai latte var och sen drog vi oss mot skolan.
Nu sitter jag och väntar på Amanda som har musik, den är slut 16.05 Haha fattar ni?:( jag har redan suttit här i 20 minuter. Det är typ 1,5 timme :(
När hon är klar ska vi åka hem och hämta solgrejer och saltvatten (!!!!) sen åker vi ner igen och soooolar :) så jävla göött!
Sen ska jag la bara hem, vet inte om jag ska vara med Amanda.
Ni får ha det så gött så länge puss

Av Emma - 14 januari 2013 06:44

Var som sagt uppe hela natten, natten till söndagen.
På söndagen så hoppade jag först in i duschen sen vid 13.35 åkte vi och handlade lite mat. Köpte även en "tom och Jerry" bland påse med typ två godisaskar, en klubba, en liten påse bilar, en liten påse gott och blandat och något Mer, en STOR målarbok och en "ihålig" choklad-nalle. Tror ni att det var till mig? Haha då tror ni helt fel, det var till Amandas lillasyster. Hon blev verkligen skitglad! :)
Sen var det dags för kalas och då höll jag och Amanda oss lite "utanför", vi satt på mandiis rum och kollade bilder och videos på hennes mobil från Turkiet. Sen när det var dags för tårta så sjöng vi och sånt. Vi tog en jätteliten bit av två olika tårtor sen tog vi en promenad på drygt 4 km.
Sjukt ändå, 4 km, 200 kalorier fattigare på 30 min :) vi kände oss ganska stolta ändå eftersom det där med motion inte riktigt är våran grej hahahaha :p
Kom iaf hem vid 19.40 , åt kyckling. Kunde verkligen inte äta :o var så jävla trött.. Tänk att vara vaken en hel natt, en hel dag och sen gå ut och promenera :o så jag somnade ganska snabbt i soffan, gick och la mig i sängen vid 23.50, somnade direkt.. Hann inte ens sätta ett larm tills idag men duktig som jag är vaknade jag av mig själv :) haha. Ska strax gå upp och börja fixa mig sen tar jag bussen 07.59 eller 08.29 :) hoppas alla får en trevlig och sköööön dag för det ska jag försöka ha :) puss

Av Emma - 13 januari 2013 08:59

Ah sa ju det ;) hon kommer gå om mig snart :o <3

Av Emma - 13 januari 2013 05:49

Har på senare tid nördat sönder "subway surfers", "tävlar" lite mot Amanda och just nu leder jag hehe.. Lovar att hon kommer gå om mig snart, hon är duktig på det mesta så... Slog iaf mitt egna rekord precis. Hade typ 160.000 eller något, nu har jag över 200.000 ;)
Kommer säkert uppdatera snart igen då det inte är någon idé att sova. Går la upp vid 09.00 eller något och duschar, sen när mamma vaknar så drar vi oc handlar lite. Kanske lägger mig och solar en stund också ;) puss

Av Emma - 13 januari 2013 02:46

Jag är ju inte direkt någon erfaren bloggerska eller någon journalist så jag har ingen aning om texten ska stå ÖVER bilden eller UNDER.

Personligen så tycker jag att båda två känns ganska okej. Läser man tex. aftonbladet så brukar ju bildtexten stå UNDER bilden. Men på en blogg tycker jag att det kan kännas "bättre" att först skriva tex. "idag badade JAG med delfiner" istället för att lägga upp en bild på en "tjej" och en massa delfiner. Då fastnar man på bilden och försöker komma på en rimlig förklaring till vad bilden "föreställer". Så har jag uppfattat det iaf. Så bara för att alla ska vara medvetna om det så kommer jag SKRIVA BILDTEXTEN OVANFÖR BILDEN! 


Jag och Mandiiis i skolan, OSERIIIIÖSA som vi är.. Thihihihi. 

Jag och mandiiis i skolan. Gillar faktiskt den här bilden lite :) hihihi ... POWERKING I HÖGSTA GRAAAAD!


PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS 


RANDOM BILDER BARA :D 

Hereeeeej

Presentation


Är en tjej född 94:a från gbg, älskar livet och tar dagen som den kommer !

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg? :)
 1 gång i veckan
 2 gånger i veckan
 3 gånger i veckan
 4 gånger i veckan
 5 gånger i veckan
 6 gånger i veckan
 varje dag (7 gånger i veckan)
 Första gången jag läser din blogg
 Har "hamnat" på din blogg några gånger bara

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards